Δύο σημαντικές διακρίσεις για ΟΤΕ και COSMOTE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για ΟΤΕ και COSMOTE
Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE στο θεσμό των Tech Excellence Awards που διοργανώνει το περιοδικό τεχνολογίας PC Magazine. «Πάροχος Υπηρεσιών Internet (ISP) της Χρονιάς» αναδείχτηκε ο ΟΤΕ, ενώ ως «Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χρονιάς» για το 2012 ξεχώρισε η COSMOTE.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, «ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των εγχώριων χρηστών internet, ο Όμιλος ΟΤΕ αναβαθμίζει την ποιότητα και την ευχρηστία των υπηρεσιών του, βελτιώνει την υποστήριξή του προς τους συνδρομητές του και αυξάνει τις ταχύτητες σύνδεσης (μέσα στο 2012, άλλωστε, λανσαρίστηκαν και οι υπηρεσίες VDSL)».

«Η βελτίωση των υπηρεσιών, η σχεδόν πλήρης κάλυψη της χώρας με 3G δίκτυο, το λανσάρισμα για πρώτη φορά του 4G/LTE στην Ελλάδα, αλλά και η μείωση των τιμών διατήρησαν την COSMOTE στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών του PC Magazine, αλλά και της πλειοψηφίας των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη χρονιά», σημειώνουν οι εκπρόσωποι του διαγωνισμού στο PC Magazine.

Είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται ο θεσμός των Tech Excellence Awards υπό την αιγίδα του περιοδικού τεχνολογίας PC Magazine. Μέσα από τον θεσμό αυτό οι αναγνώστες του περιοδικού, αλλά και όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρείες και προϊόντα της περασμένης χρονιάς.

Οι υποψήφιοι επιλέχτηκαν σε κάθε κατηγορία από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, ενώ η ανάδειξη των νικητών έγινε μέσω online ψηφοφορίας του κοινού, η οποία διενεργήθηκε από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Μαρτίου 2013, μέσω μιας ειδικής, πρωτοποριακής πλατφόρμας για smartphones.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC