Χιουμοριστική διαφήμιση για το Facebook Home

Χιουμοριστική διαφήμιση για το Facebook Home
Στη νέα διαφήμιση «Launch Day» για το Facebook Home πρωταγωνιστεί ο ιδρυτής και CEO του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο, Mark Zuckerberg.O Mark μαζεύει κάποιους υπαλλήλους για ένα meeting, αλλά ούτε αυτός δεν είναι ικανός να τους κάνει να «ξεκολλήσουν» από το κινητό τους και το Facebook Home.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου και απευθύνεται στους κατόχους «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων Android οι οποίοι πλέον μπορούν να δημιουργούν ένα ηλεκτρονικό «περιβάλλον» με εφαρμογές που συνδέουν άμεσα το χρήστη με όλες τις λειτουργίες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Πάντως λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του Facebook Home στο ηλεκτρονικό κατάστημα Google Play, οι πρώτες κριτικές των χρηστών δεν είναι αυτό θα επιθυμούσαν οι υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 3.800 χρήστες έχουν ψηφίζει για την εφαρμογή, με τους περίπου 1.800 από αυτούς να τη βαθμολογούν με το μικρότερο δυνατό βαθμό (1 αστέρι), ενώ η εφαρμογή λαμβάνει συνολικά 2.4 με άριστα το 5.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC