Εφαρμογή φέρνει τα ψώνια στο σπίτι

Εφαρμογή φέρνει τα ψώνια στο σπίτι

Η εταιρεία Uber περνά στην εκμετάλλευση του στόλου των οδηγών της

Μια νέα υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης όσων αγοράζουμε από σούπερ μάρκετ, λάνσαρε η Uber. Η αμερικανική εταιρεία δραστηριοποιείται στη δημιουργία εφαρμογών για την εύρεση ταξί.

Η νέα υπηρεσία προσφέρεται μέσω της εφαρμογής Corner Store. Η παράδοση περιλαμβάνει μια γκάμα άνω των 100 προϊόντων. Όταν ένας οδηγός που συνεργάζεται με την Uber είναι διαθέσιμος, θα παραλάβει τα αγορασμένα προϊόντα και θα τα μεταφέρει στην πόρτα του πελάτη!

Μάλιστα, δεν υπάρχει καμιά επιβάρυνση για την παράδοση των αγαθών, ούτε φιλοδώρημα, ούτε και ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Προς το παρόν, η εφαρμογή λειτουργεί πειραματικά στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον. Ωστόσο, η εταιρεία συζητούν εδώ και καιρό τρόπους να αξιοποιήσουν το στόλο των οδηγών της και με άλλους τρόπους, πέραν της απλής μεταφοράς επιβατών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC