Η China Telecom μας δίνει μια πρώτη «επίσημη» εικόνα του iPhone 6

Η China Telecom μας δίνει μια πρώτη «επίσημη» εικόνα του iPhone 6

Μπορεί η Apple δια μέσου του διευθύνοντος συμβούλου της, Tim Cook, να αναφέρει ότι «έχει διπλασιάσει τις προσπάθειες μείωσης των διαρροών γύρω από τα προϊόντα της», όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική ειδικά για το επερχόμενο iPhone 6.

Έτσι μετά από μια σειρά διαρροών, οι περισσότερες από τις οποίες προέρχονται από τις μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης της συσκευής, μια «πιο επίσημη» έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί σε κινεζικό social network η China Telecom, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα.

Στην ανάρτηση της China Telecom η οποία διαγράφηκε λίγα λεπτά αργότερα, η εταιρεία επιβεβαιώνει την ονομασία iPhone 6 για το επόμενο κορυφαίο smartphone της Apple, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία που φανερώνει τα τρία χρώματα που θα κυκλοφορήσει η συσκευή (ίδια με αυτά του iPhone 5s) αλλά και μέρος του σχεδιασμού της. Αυτός έρχεται σε απόλυτη αρμονία με παλαιότερες διαρροές με πιο καμπύλες γωνίες από το iPhone 5s προκειμένου να είναι πιο άνετο στο κράτημα δεδομένου και του μεγαλύτερου μεγέθους οθόνης που αυτό θα διαθέτει. Το αλουμίνιο υλικό φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ενώ όπως αναφέρει η China Telecom θα διατεθεί στην Κίνα για πρώτη φορά «ξεκλείδωτο» υποστηρίζοντας σύνδεση με δίκτυα LTE, 3G, CDMA και GSM.

iphone6chinatelecom

Όπως γνωρίζουμε ήδη από παλαιότερες πληροφορίες, η Apple θα παρουσιάσει όχι ένα άλλα δύο νέα iPhone στις 9 Σεπτεμβρίου, με οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα και με πάχος που δε θα ξεπερνά τα 7.1 χιλιοστά. Η εταιρεία αναμένει ρεκόρ πωλήσεων για τη νέα γενιά, έχοντας προχωρήσει σε πολύ μεγάλους αριθμούς παραγγελιών στις εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την κατασκευή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC