Έφτασαν τα 10 εκατ. οι χρήστες του Instagram

Έφτασαν τα 10 εκατ. οι χρήστες του Instagram
 

Παρά τα παράπονα λόγω της εξαγοράς του από το Facebook και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές εφαρμογές, οι χρήστες του Android εξακολουθούν να κατεβάζουν το Instagram μανιωδώς.

Πρόκειται άλλωστε για την εφαρμογή που κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο downloads. Φαίνεται λοιπόν ότι το Instagram θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμη την ανοδική του πορεία.

Είκοσι δύο μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του στο Marketplace κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια χρήστες. Το γεγονός έχει ανεβάσει τα άτομα που έχουν κατεβάσει και ενεργοποιήσει την εφαρμογή στα 47 εκατομμύρια. Βέβαια δεν είναι όλοι τους ενεργοί αλλά παρόλα αυτά αποτελούν ένα πολύ σημαντικό νούμερο.

Επιπλέον είναι βέβαιο ότι ο αριθμός τους πολύ σύντομα θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια κάνοντας το Instagram μια από τις πλέον ανερχόμενες πλατφόρμες social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC