Ειδική έκδοση του Google+ για tablets

Ειδική έκδοση του Google+ για tablets
 

Όταν η Google παρουσίασε το Google+, πολλοί το είχαν αμφισβητήσει. Υποστήριζαν μάλιστα ότι αποκλείεται να μπορέσει να απειλήσει την κυριαρχία του Facebook. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα social media. Και παρόλο που απέχει πολύ από το να απειλήσει το κοινωνικό δίκτυο του Zuckerberg, εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Πρόσφατα η Google είχε δημιουργήσει μια εφαρμογή για Android και iOS η οποία όμως ήταν εστιασμένη στα smartphones. Επειδή όμως πάρα πολλά άτομα μπαίνουν στο Google+ από το tablet τους και επειδή η εταιρεία έβγαλε και η ίδια ένα tablet, αποφάσισε να διαθέσει και μια εφαρμογή ειδικά για τις συσκευές αυτές.

H εφαρμογή έχει ήδη κυκλοφορήσει για το Android ενώ σύντομα θα γίνει βγει και για το iPad. «Πλέον έχουμε περισσότερους χρήστες που αλληλεπιδρούν στο Google+ από φορητές συσκευές παρά από τους υπολογιστές τους. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας», δήλωσε ο Vic Gundotra. Μάλιστα εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε κανείς με υποστήριξη Hangouts κλπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC