Καινούργια εφαρμογή υγείας για το Galaxy S III

Καινούργια εφαρμογή υγείας για το Galaxy S III
 
Μία νέα εφαρμογή με το όνομα S Health κυκλοφόρησε από τη Samsung για το Galaxy S III, η οποία μπορεί να μετρά την πίεση του χρήστη, τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα καθώς και άλλες παραμέτρους υγείας.

Ανάλογα με την κάθε ξεχωριστή λειτουργία του Samsung S Health χρησιμοποιείται μία από τις πέντε συσκευές που συνοδεύουν την εφαρμογή και η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth ή USB.

Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το S Health σε δικές του λειτουργίες που θα φτιάξει χειροκίνητα, όπως ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή μία ισορροπημένη διατροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung δεν προορίζει την εφαρμογή μόνο για όσους πάσχουν από κάποια πάθηση, όπως για παράδειγμα ο διαβήτης, αλλά γενικότερα για κάθε άνθρωπο που θέλει να παρακολουθεί τακτικά την υγεία του.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_96.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC