Κατέφτασε το πρώτο «έξυπνο μπουκάλι» του κόσμου!

Κατέφτασε το πρώτο «έξυπνο μπουκάλι» του κόσμου!

Αυτή τη φορά η τεχνολογία έρχεται να κάνει πράγματι τη μεγάλη διαφορά σε ένα πράγμα που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν το άγγιγμά της.

«JIM» το λένε και είναι μια έξυπνη φιάλη από την Jim Beam. Δεν θα τσεκάρει βέβαια την ατζέντα σου ούτε ταξί θα καλέσει, θα ετοιμάσει ωστόσο ένα πατροπαράδοτο ποτήρι ουίσκι με μια δική σου εντολή!

Η αυτοματοποιημένη καράφα ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές και κοστίζει λιγότερα από 30 ευρώ. Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι «έι, Τζιμ, βάλε μου ένα ποτό», μόνο που πρέπει να το πεις στα αγγλικά (Hey, JIM, pour me a drink).

Ο JIM θα υπακούσει και θα σου ετοιμάσει το ποτό σου, πριν σχολιάσει «Ώρα να γράψουμε Ιστορία». Ο ρομποτικός μπάρμαν βρισκόταν σε στάδιο προπαραγγελίας και όπως μας ενημερώνει τώρα η επίσημη ιστοσελίδα της Jim Beam, ξεπούλησε ήδη η πρώτη παρτίδα.

Με τον JIM μπορείς να κάνεις ολόκληρες συζητήσεις, αν και το μεγάλο κέρδος είναι ότι πίνεις το ποτάκι σου χωρίς να κουνήσεις δάχτυλο…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC