Έλεγχος του Xbox 360 μέσω του iPhone

Έλεγχος του Xbox 360 μέσω του iPhone

Η ΜIcrosoft ανανέωσε το Xbox Live app για iOS, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το Xbox 360 μέσω του iPhone τους. Το iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών της κονσόλας, όπως επίσης και των λειτουργιών play, pause, fast forward, και rewind κατά την προβολή περιεχομένου.

 

Η πρόσφατη αυτή αναβάθμιση, προσθέτει επίσης γραφικά υψηλής ανάλυσης για το iPad και διορθώνει προβλήματα αστάθειας που υπήρχαν στα iPhone και iPad. Δεν υπήρξε καμμία αναφορά στο iPod touch, αν και η εφαρμογή υποστηρίζει τις συγκεκριμένες συσκευές που τρέχουν λειτουργικό iOS 4.3 ή νεότερη έκδοση.

 

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Εκτός από τις πιο πάνω λειτουργίες, προσφέρει μεταξύ άλλων και ανάγνωση και αποστολή μηνυμάτων σε φίλους, διαχείριση λιστών φίλων και πρόσκληση νέων, διαχείριση του Live προφίλ του χρήστη, καθώς και του avatar του.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC