Το πρώτο ελληνικό ψηφιακό περίπτερο-βιβλιοπωλείο

Το πρώτο ελληνικό ψηφιακό περίπτερο-βιβλιοπωλείο
 
Χιλιάδες τίτλοι εφημερίδων περιοδικών και βιβλίων γίνονται προσβάσιμοι από τον υπολογιστή, το notebook, το κινητό ή το tablet σας.

Μέσω του ReadPoint.gr μπορείτε να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας έντυπα ανά πάσα στιγμή, στο σπίτι, στο γραφείο, την παραλία ή στο τρένο, δημιουργώντας τη δική σας ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Το Readpoint δίνει λύσεις στις νέες ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη. Φέρνει την τεχνολογία ένα βήμα πιο κοντά στην έως τώρα έντυπη πραγματικότητα.

Το ReadPoint.gr Είναι οικονομικό, Οικολογικό αλλά και Πρακτικό.

• Τα έντυπα στοιχίζουν μέχρι και 70% φτηνότερα από ότι στα καταστήματα
• Δεν υπάρχει χρήση χαρτιού Μπορείτε να αρχειοθετήσετε και να μεταφέρετε τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία σας και να τα διαβάσετε offline χωρίς να απαιτείται δίκτυο internet.
• Με χιλιάδες από τους καλύτερους ψηφιακούς τίτλους, το ReadPoint και οι εφαρμογές του αποτελούν μια επανάσταση στην ανάγνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC