Έλον Μασκ: Εξηγεί το σκεπτικό που τον οδηγεί σε εξαγορές

Έλον Μασκ: Εξηγεί το σκεπτικό που τον οδηγεί σε εξαγορές

Πότε πρέπει να αγοράσεις μετοχές σε εταιρείες και πότε πρέπει να πουλήσεις και να αποτραβηχτείς – Ο Έλον Μασκ εξηγεί

Ανάρτηση η οποία, προφανώς, σχετίζεται με την απόφασή του να εξαγοράσει το Twitter, επενδύοντας 44 δισ. δολάρια, έκανε ο Έλον Μασκ στο Twitter. Σε αυτήν, ο Μασκ εξηγεί το σκεπτικό που τον οδηγεί στην απόκτηση μετοχών σε διάφορες εταιρείες και τονίζει πως «δεν χρειάζεται πανικός, όταν η αγορά πανικοβάλλεται», αναφερόμενος εμμέσως και στις συνέπειες που είχε για τη μετοχή της Tesla η αποφασή του να εξαγοράσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Επειδή με έχουν ρωτήσει: Αγόρασε μετοχές σε διάφορες εταιρείες, οι οποίες φτιάχνουν προϊόντα κασι υπηρεσίες, στα οποία πιστεύεις. Πούλα μονάχα αν πιστεύεις πως τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τείνουν προς το χειρότερο. Μην πανικοβάλλεσαι, όταν το κάνει η αγορά. Αυτό θα σε εξυπηρετήσει μακροπρόθεσμα» έγραψε ο επιχειρηματίας στον λογαριασμό του στο Twitter.

Since I’ve been asked a lot:

Buy stock in several companies that make products & services that *you* believe in.

Only sell if you think their products & services are trending worse. Don’t panic when the market does.

This will serve you well in the long-term.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC