Ένα ακαταμάχητο gadget για το καλοκαίρι

Ένα ακαταμάχητο gadget για το καλοκαίρι
 
Πλησιάζει καλοκαίρι και πλέον η ατομική μας «επιφάνεια εργασίας» αδυνατεί να περιοριστεί στο περιβάλλον ενός συμβατικού γραφείου.

Έτσι, μεταφερθείτε άφοβα με το laptop, notebook ή το tablet σας, σε οποιοδήποτε σημείο και χρησιμοποιείστε το Microsoft Hardware ποντίκι σας με Bluetrack Technology, το οποίο λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες! Μια πρόταση-πρόκληση που σίγουρα σας ενδιαφέρει… Εξασφαλίστε έτσι περισσότερη ελευθερία στη δουλειά και στην ψυχαγωγία με τον υπολογιστή σας.

Η ειδική τεχνολογία Bluetrack επιτρέπει τη χρήση του ποντικιού σε επιφάνειες που μέχρι πρόσφατα ήταν απαγορευτικές, από τον γρανιτένιο πάγκο της κουζίνας μέχρι τα σκεπάσματα του κρεβατιού ή το «άγριο», φθαρμένο ξύλο στο παγκάκι του πάρκου.

Τα ποντίκια με Bluetrack Technology της Microsoft διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα και σε πολύ προσιτές τιμές, για να διαλέξετε το μοντέλο, χρώμα, και σχέδιο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

Ιδανικό δώρο ή αλλιώς ένα ακαταμάχητο gadget για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και τον εαυτό μας για το καλοκαίρι.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_103.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC