Τα 38 δολάρια θα φτάσει η μετοχή του Facebook

Τα 38 δολάρια θα φτάσει η μετοχή του Facebook
 

Ιδιαίτερα υψηλή θεωρεί το Facebook ότι θα είναι η ζήτηση για τη μετοχή του καθώς την παραμονή της δημόσιας προσφοράς για την εταιρεία όρισε την τιμή της στο ανώτατο εύρος δηλαδή 34 με 38 δολάρια.

Η διαπραγμάτευση της θα γίνει στο στον Nasdaq και η κεφαλαιοποίηση της αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα 100 δισ. δολάρια. Μεγαλύτερη δηλαδή από εκείνη εταιρειών όπως η Hewlett Packard ή η Cisco.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνη που θεωρούν ότι η εταιρεία είναι υπερτιμημένη. Είναι αλήθεια εξάλλου ότι τα κέρδη της δεν δικαιολογούν μια τόσο υψηλή τιμή μετοχής.

Οι περισσότεροι επενδυτές όμως μάλλον έχουν διαφορετική άποψη καθώς πιστεύουν ότι στο μέλλον πρόκειται να αυξηθούν κατά πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC