Ένα κινητό για… άδειες τσέπες

Ένα κινητό για… άδειες τσέπες
 
Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας έχει υποστεί αρκετά χτυπήματα, αφού την έχει συμπαρασύρει το γενικότερο κακό κλίμα σε όλο τον κόσμο.

Η Nokia φαίνεται πως βρήκε τρόπο να τραβήξει πάνω της και πάλι τα βλέμματα των καταναλωτών, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ετοίμασε και προσφέρει ένα κινητό που κοστίζει 16 ευρώ! Ο λόγος για το Nokia 103, το οποίο προσφέρει 27 ημέρες αυτονομία από πλευράς ενέργειας και αποτελεί το απόλυτο συνώνυμο της λέξης οικονομία. Το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 80 γραμμάρια, είναι προστατευμένο από σκόνη, ενώ το ηχείο μπορεί να αναπαράγει μουσική και πολυφωνικά ringtones.

Η διάθεση της συσκευής ξεκινάει από την αγορά της Νιγηρίας και αργότερα αναμένεται και σε άλλες χώρες. Εξαιρετική πρόταση

Πηγή: enternity.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC