Ένα κινητό που σε «κοιτάζει στα μάτια»

Ένα κινητό που σε «κοιτάζει στα μάτια»
 
Τη διάθεση του GALAXY S III στην ελληνική αγορά γιόρτασε χθες με εκπροσώπους του Τύπου, συνεργάτες και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους η Samsung Electronics Hellas.

Το νέο smartphone έκλεψε τις εντυπώσεις των καλεσμένων με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μοναδικό σχεδιασμό και την υψηλή, εμπνευσμένη από τη φύση, αισθητική του. Χάρη στην υψηλής ευκρίνειας, 4,8 ιντσών Super AMOLED οθόνη του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει περιεχόμενο σε υψηλή ευκρίνεια HD. Η 8MP κάμερα και η 1,9MP εμπρόσθια κάμερα προσφέρουν μια ποικιλία «έξυπνων» χαρακτηριστικών, που σχετίζονται με τις δυνατότητες της κάμερας και την αναγνώριση προσώπου.

Εμπλουτισμένο με μοναδικές λειτουργίες όπως S Voice, Smart Stay, Direct Call, S Beam και Best Photo είναι ο καθημερινός σου σύντροφος που σε βλέπει, σε ακούει και καταλαβαίνει τις ανάγκες σου.

«Με το Samsung GALAXY S III η Samsung Electronics αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα των smartphones. Ο σχεδιασμός του δανείζεται στοιχεία από τη φύση, καθιστώντας ευκολότερη τη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων.

Πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο που σε «κοιτάζει στα μάτια» και γνωρίζει τι θες, χωρίς να υπερβάλλω. Στη Samsung, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε κάτι τόσο πρωτοποριακό στους καταναλωτές», δήλωσε ο κ. Kevin Lee, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τις μοναδικές δυνατότητες του Galaxy S III, αλλά και να απολαύσουν τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η Samsung Electronics Hellas για αυτούς. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι κ. Νίκος Ευαγγελάτος και κα Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ μουσικά τη βραδιά πλαισίωσε το γνωστό μουσικό συγκρότημα Onirama.

Το Samsung GALAXY S III κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1013.jpeg?w=1110
Οι παρουσιαστές της βραδιάς: κ. Νίκος Ευαγγελάτος και η κα Τατιάνα Στεφανίδου

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1118.jpeg?w=1110
Στιγμιότυπο της βραδιάς

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1214.jpeg?w=1110
κ. Kevin Lee – Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC