Αύριο η πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία εναντίον της ACTA

Αύριο η πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία εναντίον της ACTA
 

Σε εκατοντάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθούν αύριο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με θέμα την ACTA, την «εμπορική συμφωνία» που φτάνει, σε λιγότερο από ένα μήνα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι Πειρατές και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα βρίσκονται στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν μαζί τους, οργανώνοντας για μία ακόμη φορά την αντίστοιχη διαμαρτυρία στην Ελλάδα.

Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις ενάντια στην «εμπορική συμφωνία κατά της παραποίησης».

Ήδη τρεις ευρωπαϊκές επιτροπές έχουν πει «όχι» και σε ένα μήνα περίπου θα γίνει η τελική ψηφοφορία για την έγκριση ή την απόρριψη της από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC