Ένα ρομπότ που «τυπώνει» μπουρίτος

Ένα ρομπότ που «τυπώνει» μπουρίτος
 

Ρομπότ υπάρχουν για κάθε δουλειά. Από διαστημικές αποστολές μέχρι εγχειρίσεις και εξερεύνηση των βυθών. Αν και είναι πολύ χρήσιμα, η αλήθεια είναι ότι στην καθημερινότητα μας δεν βοηθάνε και ιδιαίτερα. Δεν θα ήταν καλύτερα λοιπόν αν είχαμε κάτι πιο πρακτικό;

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε ο Marko Manriquez φοιτητής στο Tisch School of the Arts της Νέας Υόρκης ο οποίος για το μεταπτυχιακό του δημιούργησε το BurritoB0t. Ενα ρομπότ που «τυπώνει» μπουρίτος. Ο χειρισμός του γίνεται μέσω iPhone και μπορεί κανείς να παραγγείλει ό,τι ακριβώς θέλει.

Βέβαια ακόμη το BurritoB0t είναι σε δοκιμαστική φάση. Πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε μπουρίτο θα πρέπει να το φτιάξετε μόνοι σας. Αλλά μόλις τελειοποιηθεί ίσως να μπορεί να φτιάχνει ακόμη και πιτόγυρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC