Κυκλοφόρησε ο Opera 12

Κυκλοφόρησε ο Opera 12
 
Μπορεί η φημολογία περί εξαγοράς του Opera από το Facebook να ήταν έντονη αλλά σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του όλα συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. Έτσι ο εξαιρετικός browser έφτασε αισίως στη έκδοση 12 και πλέον είναι διαθέσιμος για download.

Μάλιστα διαθέτει αρκετές καινοτομίες σε σχέση με τους προκατόχους του. Για παράδειγμα υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εγκατάσταση νέων background images και themes για τα tabs και τη σελίδα Speed Dial. Παράλληλα όμως μπορεί κανείς μέχρι και να χρωματίσει την tab bar και τον browser όπως εκείνος θέλει.

Ακόμη, η εφαρμογή είναι ακόμη πιο ασφαλής απ’ ό,τι στο παρελθόν ενώ πια αν κάποιο plug-in σταματήσει να λειτουργεί θα κλείνει μόνο αυτό και όχι συνολικά ο browser. Τέλος ο νέος Opera έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το παρελθόν και μάλιστα υποστηρίζεται και hardware acceleration χωρίς την εγκατάσταση ειδικού plug-in.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC