Ένα ξεχωριστό ποντίκι για όλους τους gamers

Ένα ξεχωριστό ποντίκι για όλους τους gamers
 

Ένα βασικό πρόβλημα όσων χρησιμοποιούν το αριστερό τους χέρι για να γράψουν (περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού δηλαδή), είναι ότι δεν μπορούν να βρουν mouse που να τους εξυπηρετούν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατά κανόνα αναγκάζονται να τα χρησιμοποιούν με το δεξί χέρι καθώς είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για δεξιόχειρες.

Έτσι λοιπόν η είδηση της κυκλοφορίας του Razer Ouroboros το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά και με τα δύο χέρια, είναι οπωσδήποτε πολύ ευχάριστη γι’ αυτούς. Βέβαια το συγκεκριμένο mouse έχει και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Όπως για παράδειγμα το βραβευμένο σύστημα αισθητήρα 4G Dual Sensor System που δίνει στο χρήστη 10 φορές μεγαλύτερη ακρίβεια απ’ ό,τι οι κοινοί αισθητήρες, απόκριση μόνο 1ms και όχι ένα ή δύο αλλά έντεκα προγραμματιζόμενα κουμπιά.

Η τροφοδοσία του γίνεται με μια απλή επαναφορτιζόμενη μπαταρία AA και αρκεί για 12 ώρες συνεχούς παιχνιδιού ενώ μπορεί να λειτουργήσει είτε με καλώδιο είτε ασύρματα. Θα είναι διαθέσιμο από το τέλος του έτους προς 139.99 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC