Ενδείξεις για τον σχεδιασμό του μικρότερου iPad

Ενδείξεις για τον σχεδιασμό του μικρότερου iPad
 
Φωτογραφίες από θήκες του iPad Mini που δημοσίευσε το GizChina μας δείχνουν για πρώτη φορά πως μπορεί να είναι το νέο tablet της Apple. Οι θήκες επιβεβαιώνουν προηγούμενες φήμες για την ύπαρξη οθόνης 7 ιντσών, μικρότερου dock connector και λεπτότερου πλαισίου περιμετρικά της οθόνης, ενώ φανερώνουν και την ύπαρξη κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες δεν είναι απαραίτητα προσχέδια, καθώς οι κατασκευαστές αξεσουάρ συνήθως προχωρούν στην παραγωγή των προϊόντων τους μήνες πριν την κυκλοφορία κάθε συσκευής, στηριζόμενοι σε προδιαγραφές και μετρήσεις τόσο από τις ίδιες τις εταιρείες όσο και από διαρροές. Όπως είδαμε όμως με το iPhone 4S, οι διαρροές δεν είναι πάντα ακριβής οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_982.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC