Δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα στο WhatsApp μόνο σε μια ημέρα

Δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα στο WhatsApp μόνο σε μια ημέρα
 

Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος αν και με την πρώτη ματιά έτσι φαίνεται. Όπως ανακοίνωσε η δημοφιλής εφαρμογή WhatsApp κατάφερε να φτάσει τον εξωπραγματικό αριθμό των δέκα δισεκατομμυρίων μηνυμάτων μόνο σε μία ημέρα!

Το WhatsApp είναι μια mobile εφαρμογή με την οποία μπορεί κανείς να στείλει δωρεάν SMS ή για την ακρίβεια μηνύματα μέσω internet. Μάλιστα προκειμένου να κάνει ακόμη πιο απλή την αποστολή τους το WhatsApp κάνει απευθείας χρήση της λίστας επαφών που υπάρχει ήδη στο κινητό.

Μάλιστα εκτός από απλά μηνύματα μπορεί κανείς να στείλει ή να λάβει και αρχεία εικόνας, ήχου ή βίντεο, να γνωστοποιήσει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ή να στείλει ομαδικά μηνύματα σε ομάδες φίλων του.

Tο WhatsApp έχει το πλεονέκτημα ότι είναι διαθέσιμο σε όλα σχεδόν τα mobile λειτουργικά: iΟS, Android, BlackBerry, Windows Phone, Nokia S40 αλλά και Symbian. Με τον τρόπο αυτό απευθύνεται στο σύνολο σχεδόν των κατόχων smartphones οι οποίοι το μόνο που χρειάζεται να έχουν είναι σύνδεση στο internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC