Ενιαία εμφάνιση σε όλες τις πλατφόρμες για τον Firefox

Ενιαία εμφάνιση σε όλες τις πλατφόρμες για τον Firefox
 

Παρόλο που ο Firefox είναι ένας πραγματικά δημοφιλής browser, ένα μεγάλο παράπονο των χρηστών του είναι ότι η εμπειρία πλοήγησης που προσφέρει έχει αρκετές διαφορές από πλατφόρμα σε πλατφόρμα.

Παρόλα αυτά το πρόβλημα πρόκειται να λυθεί στο προσεχές μέλλον καθώς όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα Mozilla γίνονται προσπάθειες ώστε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις να παρέχει την ίδια αίσθηση στο χρήστη είτε βρίσκεται στον υπολογιστή, είτε στο smartphone ή το tablet του.

Ο νέος σχεδιασμός θα ονομάζεται Australis και θα είναι αρκετά πιο μινιμαλιστικός. Αν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν διαφορές ανάλογα με την πλάτφόρμα που χρησιμοποιεί κανείς, π.χ. οι δυνατότητες για συγκεκριμένα gestures σε touch-screen συσκευές, γενικώς οι έντονες διαφορές που βλέπαμε μέχρι τώρα θα πάψουν να υπάρχουν.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα δούμε το Australis, γνωρίζουμε ότι το ίδρυμα Mozilla ότι ετοιμάζει μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Firefox με εμφάνιση Metro για τα Windows 8.

Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν η κυκλοφορία του να συμπέσει με τον ανακοίνωση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC