Επιπλέον γραμματοσειρές στην online σουίτα γραφείου Google Docs

Επιπλέον γραμματοσειρές στην online σουίτα γραφείου Google Docs

Η Google προχωρά σε εμπλουτισμό της online σουίτας εφαρμογών γραφείου που διαθέτει δωρεάν σε όλους τους χρήστες, με την προσθήκη νέων γραμματοσειρών. Τα γνωστά σε όλους Google Docs αποκτούν ούτε λίγο, ούτε πολύ, 450 νέες γραμματοσειρές.

 

Έτσι, η online σουίτα της Google έχει πλέον γύρω στις 500 γραμματοσειρές, οπότε μπορεί να πει κανείς ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες. Βέβαια, το να βλέπει κανείς 500 καταχωρήσεις σε ένα drop-down menu όταν επιλέγει γραμματοσειρά δεν είναι και ό,τι πιο εύχρηστο. Για το λόγο αυτό, οι γραμματοσειρές ανοίγουν σε ένα ξεχωριστό παράθυρο, όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αυτές που θέλει και να τις προσθέσει στο προσωπικό του drop-down menu.

 

Οι νέες γραμματοσειρές είναι άμεσα διαθέσιμες. Ακόμα κι αν δεν εμφανίζονται ακόμη σε κάποια accounts, μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν φτάσει σε όλους τους λογαριασμούς.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC