Ενισχύεται η ασφάλεια των χρηστών του Dropbox

Ενισχύεται η ασφάλεια των χρηστών του Dropbox
 
Με αφορμή περιστατικό όπου hacker είχαν κλέψει στοιχεία χρηστών της δημοφιλούς υπηρεσίας cloud storage στις αρχές του μήνα, χτες η εταιρεία Dropbox ανακοίνωσε πως αναβάθμισε την ασφάλεια των χρηστών της, ενσωματώνοντας την δυνατότητα χρήσης ενός τρόπου διπλής πιστοποίησης .

Με την ενεργοποίηση του, θα πρέπει να εισάγετε έναν εξαψήφιο κωδικό κάθε φορά που θα συνδέεστε στην υπηρεσία από ένα νέο υπολογιστή, κινητό ή tablet. Ο κωδικός αυτός θα σας αποστέλλεται από την υπηρεσία με δωρεάν sms.

Η επιλογή διπλής πιστοποίησης θα είναι διαθέσιμη σταδιακά σε όλους τους χρήστες. Δεν είναι ενεργοποιημένη αυτόματα, για να την ενεργοποιήσετε πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

1) Μπείτε στο www.dropbox.com και κάντε login
2) Κάντε κλικ στο όνομά σας πάνω δεξιά και μετά στην επιλογή Settings
3) Επιλέξτε το Security tab και πηγαίνετε στο κάτω μέρος, στο Account sign in
4) Ενεργοποιήστε την επιλογή Two-step verification

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_912.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC