Ενθουσιασμένοι οι Αμερικάνοι με το νέο iPhone

Ενθουσιασμένοι οι Αμερικάνοι με το νέο iPhone
 
Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Toluna QuickSurveys μόλις 24 ώρες μετά την παρουσίαση του νέου iPhone δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Αμερικάνους και βρήκε πως η πλειοψηφία των καταναλωτών στην Αμερική είναι ενθουσιασμένη με το νέο smartphoneτης Apple.

Πάνω από τους μισούς Αμερικάνους δήλωσαν εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την παρουσίαση της συσκευής, με το ένα τρίτο να δηλώνει πως θέλει να το αποκτήσει. Την ίδια στιγμή, το 56% των χρηστών BlackBerry αλλά και το 32% των χρηστών Android θέλουν να μεταβούν από τις συσκευές τους στο iOS Λόγω του iPhone 5.

Συνολικά το 76% των κατόχων iPhone 4S δήλωσε πως σίγουρα θα αναβαθμίσει στην συσκευή, ενώ μόνο το 33% των χρηστών Android δεν σκοπεύει να το αποκτήσει. Το χαμηλό αυτό ποσοστό σύμφωνα με την Toluna ίσως οφείλεται στο γεγονός πως πάνω από τις μισές Androidσυσκευές τρέχουν Gingerbread, μια αρκετά παλιά έκδοση του λειτουργικού.

Κατά τα άλλα φαίνεται πως η κυκλοφορία του iPhone 5 θα διατηρήσει την τωρινή κατάσταση στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, με το Android να κυριαρχεί, το iOS να βρίσκεται στην δεύτερη θέση κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος και το BlackBerry να βλέπει την πελατειακή του βάση να μειώνεται όλο και περισσότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC