Ανακοινώθηκε το νέο media center της Nintendo

Ανακοινώθηκε το νέο media center της Nintendo
 
Κατά τη διάρκεια του Wii U event, η Nintendo παρουσίασε τη νέα της πρόταση στον τομέα της ψηφιακής διασκέδασης.

Πρόκειται για μια συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση σας και τη μετατρέπει σε ένα υπερσύγχρονο media center.

H Nintendo TVii ενσωματώνει αρκετές υπηρεσίες video on demand, όπως το Youtube, το Hulu Plus και το TiVo, καθώς και πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και τον αντίστοιχο browser για την παρακολούθηση βίντεο που υπάρχουν στη μνήμη της συσκευής. Ταυτόχρονα υποστηρίζει σύνδεση με κεραίες τηλεόρασης και αποκωδικοποιητές.

Η συσκευή ακόμα παρέχει πρόσβαση σε δημοφιλής δικτυακές υπηρεσίες, όπως το Twitter, το Facebook, το IMDB και τη Wikipedia, ενώ ο χειρισμός της επιτυγχάνεται μέσω των GamePad του Wii U.

Η ενσωματωμένη οθόνη του GamePad μάλιστα μπορεί να το μετατρέψουν σε τηλεκοντρόλ για την επιλογή καναλιού ή βίντεο και σε πληκτρολόγιο αφής για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_941.jpeg?w=1110

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Wii U πέρα από τον χειρισμό της τηλεόρασης οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν στην οθόνη του χειριστηρίου πληροφορίες για το κανάλι που παρακολουθούν, να κάνουν share στο Facebook, ακόμα και να παρακολουθήσουν τηλεόραση από τη μικρή οθόνη του.

Η Nintendo TVii θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά και στις 30 Νοεμβρίου στην Ευρώπη. Η υπηρεσία θα περιλαμβάνεται σε όλες τις κονσόλες Wii U χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς συνδρομή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC