Επανέρχεται δυναμικά ο Internet Explorer

Επανέρχεται δυναμικά ο Internet Explorer
 

Με τους Firefox και Chrome να ανεβαίνουν ραγδαία τα τελευταία χρόνια στις προτιμήσεις των χρηστών, όλοι πίστευαν ότι ο Internet Explorer θα κατέληγε ένας παρωχημένος browser που θα έμενε από εδώ και πέρα στο περιθώριο. Όπως όλα δείχνουν όμως πρόκειται για μια εκτίμηση πέρα ως πέρα λανθασμένη.

Σύμφωνα με έρευνα της Net Applications, ο Internet Explorer 9 χρησιμοποιείται από το 52% των κατόχων Windows 7 στις ΗΠΑ με το αντίστοιχο ποσοστό εκτός της χώρας να φτάνει το 35%. Βέβαια, δεδομένου ότι ο Internet Explorer ενσωματώνεται στο λειτουργικό της Microsoft θα μπορούσε να μην αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι η εταιρεία απορροφά χρήστες τόσο από τη Mozilla όσο και από τη Google. Πάντως καθώς η αγορά των φορητών συσκευών αυξάνεται όλο και περισσότερο, είναι αμφίβολο αν η σημερινή κατάσταση θα διατηρηθεί για πολύ.

Ενδεχομένως δηλαδή να δούμε πολλές ακόμη ανακατατάξεις στο χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC