Επιβεβαιώνει ο Starck ότι δεν συνεργάζεται με την Apple

Επιβεβαιώνει ο Starck ότι δεν συνεργάζεται με την Apple
 
Μπορεί ο Philippe Starck να ανέφερε σε συνέντευξη του ότι συνεργάζεται με την Apple σε κάποιο επαναστατικό project αλλά η εταιρεία έσπευσε να διαψεύσει την είδηση. Το γεγονός όπως ήταν φυσικό δημιούργησε ερωτήματα στο κοινό καθώς θα ήταν δύσκολο κάποιος να κάνει λάθος σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Προκειμένου λοιπόν να λάβουν κάποιες διευκρινίσεις, δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον Philippe Starck ζητώντας του περισσότερες πληροφορίες. Μέσω του εκπροσώπου του ο σχεδιαστής ανακάλεσε ή μάλλον διόρθωσε τη δήλωση του.

Όπως εξήγησε δεν συνεργάζεται με την Apple αλλά με τη χήρα του Steve Jobs. Αρνήθηκε όμως να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Οι εικασίες λοιπόν για το μυστικό project στο οποίο εργάζεται συνεχίζονται…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC