Επιβεβαίωση ορίου ηλικίας ζητάει το Twitter

Επιβεβαίωση ορίου ηλικίας ζητάει το Twitter
 
Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter ανέπτυξε ένα σύστημα το οποίο λαμβάνει υπόψη την ηλικία των χρηστών προκειμένου να μην ακολουθούν ανήλικοι μάρκες για αλκοολούχα ποτά.

Μέχρι σήμερα, πολλές μάρκες ποτών απλώς έβαζαν στο προφίλ τους μία σημείωση που έλεγε ότι οι followers πρέπει να είναι στη νόμιμη ηλικία για να μπορούν να πιουν αλκοόλ.

Το νέο χαρακτηριστικό έχει παρόμοια λειτουργία με διάφορες ιστοσελίδες που ζητούν από τον χρήστη να επιβεβαιώσει την ηλικία του πριν εισέλθει στο site.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σύστημα που χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο απαλλάσσει φυσικά τις εταιρείες από δικαστικές περιπέτειες, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο χρήστης θα δηλώσει την πραγματική του ηλικία.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_940.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1036.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC