Επιφυλακτική η Acer για το Surface

Επιφυλακτική η Acer για το Surface
 

Αν και η κυκλοφορία του tablet Surface της Microsoft αναμένεται με ανυπομονησία από τους χρήστες, στελέχη της Acer θεωρούν ότι δεν πρόκειται για τόσο σοφή κίνηση και ζητούν από τη Microsoft να αναθεωρήσει τα σχέδιά της.

Μάλιστα ο Campbell Kan, πρόεδρος του τμήματος προσωπικών υπολογιστών, σχολίασε ότι η εταιρεία του εξετάζει πώς πρέπει να αντιδράσει στην κυκλοφορία του Surface και το κατά πόσον θα συνεχίζει να στηρίζεται σε αυτή ή θα αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Αντίστοιχες δηλώσεις άλλωστε πραγματοποίησε και ο JT Wang, εκτελεστικός διευθυντής της Acer, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εταιρεία του ζήτησε επίσης από τη Microsoft να μην κυκλοφορήσει το Surface καθώς μια τέτοια ενέργεια θα δημιουργούσε προβλήματα σε όλο το σχετικό οικοσύστημα.

Πιστεύει μάλιστα ότι εξίσου αρνητικά βλέπουν το θέμα και οι υπόλοιπες εταιρείες που κατασκευάζουν υπολογιστές Windows και σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν tablets με Windows 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC