Επιλογή «Send to Kindle» φέρνει η Amazon στον Chrome

Επιλογή «Send to Kindle» φέρνει η Amazon στον Chrome
 

Αν και συνήθως τα πρόσθετα βγαίνουν πρώτα για τον Firefox και μετά για οποιονδήποτε άλλο browser, η Amazon αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Έτσι κυκλοφόρησε την επέκταση «Send to Kindle» πρώτα για τον Chrome.

Πρόκειται βέβαια για επίσημο add on καθώς μέχρι σήμερα οι χρήστες του Kindle έπρεπε να εγκαθιστούν ανεπίσημες επεκτάσεις προκειμένου να στέλνουν στη συσκευή ιστοσελίδες από τον browser του υπολογιστή τους. Ευτυχώς όμως, η Amazon συνειδητοποίησε το πρόβλημα και αποφάσισε να καλύψει η ίδια το σχετικό κενό.

Όταν ο χρήστης εγκαταστήσει το add on θα δει ότι έχει προστεθεί στον browser ένα επιπλέον κουμπί που δίνει τη δυνατότητα αποστολής είτε ολόκληρης της ιστοσελίδας είτε συγκεκριμένου κειμένου το οποίο έχει επιλέξει στο Kindle του.

Παράλληλα, μέσω του Whispersync, μπορεί κανείς να ξεκινήσει να διαβάζει το κείμενο στη μία συσκευή και να συνεχίσει αργότερα στην άλλη, ακριβώς από το σημείο που είχε σταματήσει.

Αν και ακόμη το «Send to Kindle» έχει κυκλοφορήσει μόνο για τον Chrome, σύντομα η εταιρεία θα το διαθέσει και για τους Firefox και Safari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC