«Κατεβάστε» ταχύτητα και κερδίστε απίθανα δώρα

«Κατεβάστε» ταχύτητα και κερδίστε απίθανα δώρα
 
Τώρα οι συνδρομητές WIND, Q και F2G «κατεβάζουν» ταχύτητα και κερδίζουν ένα ταξίδι μεγάλων ταχυτήτων στο F1 GP στη Μόντσα της Ιταλίας και άλλα απίθανα speedάτα δώρα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό «Speed & WIN» μέσα από τη σελίδα της WIND στο facebook.

Οι ενδιαφερόμενοι κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή Speed & Win (http://bit.ly/SPEEDandWIN) στο κινητό τους (android ή i-phone ), κάνουν speedtest στο αναβαθμισμένο 3G δίκτυο της WIND, πoστάρουν τα αποτελέσματα στο wall τους στο facebook και μπαίνουν στην κλήρωση για τα πιο speedάτα δώρα.

Σε κάθε μέτρηση, καταγράφεται η ταχύτητα του δικτύου 3G καθώς και ο αριθμός των ΜΒ που κατεβαίνουν μέσα σε 10’’. Τα ΜΒ που θα κατέβουν σε 10”, κατά τη διάρκεια του speedtest, αφαιρούνται από το σύνολο των MBs που αντιστοιχούν σε κάθε δώρο και έτσι αυτό «κατεβαίνει» πιο γρήγορα για την κλήρωση. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή όσες φορές* επιθυμούν και να κάνουν πολλαπλές μετρήσεις. Κάθε μέτρηση ισοδυναμεί με μία συμμετοχή.

Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν με κλήρωση, εκτός από το 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο F1 GP στη Μόντσα θα κερδίσουν επίσης 10 συσκευές (Tablets, Smartphones, Mifi), 100 sticks mobile broadband, 10 ποδήλατα Ideal Nergetic L Bu καθώς και 10 εμπειρίες οδήγησης Ferrari.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό «Speed & WIN» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της WIND στο Facebook.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_951.jpeg?w=1110

*μέχρι 10 posts κάθε ημέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC