Επίσημη επιβεβαίωση της Nokia για το Lumia 928

Επίσημη επιβεβαίωση της Nokia για το Lumia 928
lumiaΑναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες στις ΗΠΑ
Τις τελευταίες ημέρες η έντονη φημολογία μηνών σχετικά με τα specs το λανσάρισμα του καινούριου smartphone της σειράς Lumia επιβεβαιώθηκαν άμεσα και έμμεσα.Έτσι εν όψει του λανσαρίσματος του Lumia 928 αποκαλύφθηκε μια έντυπη διαφημιστική καταχώρηση της αμερικανικής Verizon στο περιοδικό Vanity Fair, αλλά και μια γιγαντοαφίσα επίσης με το logo της Verizon (τηλεπικοινωνιακός πάροχος στις Η.Π.Α.), που το απεικονίζουν -έστω και εν μέρει.Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, ενεργοποιήθηκε και ένα teaser site της Nokia, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Όλα τα παραπάνω δεν μας δίνουν 100% σαφή εικόνα των specs, αλλά επιβαβαιώνουν την ενσωμάτωση της τεχνολογίας PureView και τις γενικότερα αναβαθμισμένες δυνατότητες της κάμερας, αφού τη διαφημίζουν ως την «καλύτερη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού» με νέο xenon flash.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν αναμένονται εκπλήξεις με τα specs να θυμίζουν αρκετά τα αντίστοιχα του Lumia 920 –αλλά με τη Nokia ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!

Το Lumia 928 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες στις Η.Π.Α., ώστε να αποτελέσει το δυνατό χαρτί στις προσπάθειες της Nokia και της Microsoft να καθιερώσουν τα Windows Phone.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC