Επιστρέφει μέσα στο 2012 το Megaupload

Επιστρέφει μέσα στο 2012 το Megaupload
 
Ο πρώην ιδιοκτήτης του Megaupload, Kim Shmitz ή αλλιώς Kim Dotcom ανακοίνωσε στο twitter πως σύντομα η υπηρεσία Megaupload επιστρέφει.

O Dotcom ανέφερε μάλιστα πως η νέα υπηρεσία θα είναι «μεγαλύτερη, καλύτερη, γρηγορότερη, 100% ασφαλής» και βέβαια «ασταμάτητη».

Ο Dotcom ανακοίνωσε ακόμα πως μέσα στο 2012 θα ξεκινήσει και η μουσική υπηρεσία Megabox. Η ιδέα του Megabox είχε αποκαλυφθεί πέρυσι από το TorrentFreak και σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία.

Η υπηρεσία θα επιτρέπει σε καλλιτέχνες να πουλάνε τη μουσική τους στους καταναλωτές ενώ θα τους δίνει το 90% των κερδών, ποσοστό κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δίνουν οι περισσότερες δισκογραφικές.

Παράλληλα ανέφερε πως μέσω μιας εφεύρεσης με το όνομα «Megakey» οι καλλιτέχνες θα μπορούν να κερδίζουν χρήματα ακόμα και για μουσική που διαθέτουν δωρεάν στο κοινό.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να τα «χώσει» στο lobby των δισκογραφικών λέγοντας πως «οι δισκογραφικές βρίσκονται σε άρνηση όσον αφορά τις νέες πραγματικότητες και ευκαιρίες. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι ημέρες τους έχουν τελειώσει. Οι καλλιτέχνες τώρα είναι πολύ πιο ενήμεροι για το πώς ακριβώς οι δισκογραφικές τους κλέβουν και προστατεύουν μόνο τους εαυτούς τους».

Η υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων ιδρύθηκε το 2005 και έκλεισε από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το FBI τον Ιανουάριο του 2012.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_98.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC