Επιστρέφει στα καταστήματα το Xperia Tablet S

Επιστρέφει στα καταστήματα το Xperia Tablet S
 
Στις αρχές του μήνα η Sony είχε αποφασίσει να σταματήσει την παραγωγή και την κυκλοφορία του Xperia Tablet S, μιας συσκευής που διαφημιζόταν ως αδιάβροχη, λόγω κατασκευαστικού προβλήματος στη γραμμή παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ένα μικρό κενό ανάμεσα στην οθόνη και το πίσω μέρος του tablet μπορούσε να επιτρέψει σε νερό ή άλλο υγρό να εισχωρήσει στο εσωτερικό του, με κίνδυνο ακόμα και την καταστροφή του.

Ευτυχώς η αντίδραση της εταιρείας ήταν άμεση, αποσύροντας το Tablet S από τα καταστήματα με το που ανακαλύφθηκε το πρόβλημα, περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του.

Η Sony τελικά εντόπισε και διόρθωσε το πρόβλημα και σκοπεύει σύντομα να διαθέσει και πάλι τη συσκευή στην αγορά. Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η κυκλοφορία του πρώτου tablet της σειράς Xperia θα συνεχιστεί από τα μέσα Νοεμβρίου.

Ήδη το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρει πως και οι τρεις εκδόσεις των συσκευών, στα 16GB, 32GB και 64GB αναμένονται σύντομα, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να δώσουν το e-mail τους για να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητά τους.

Για όσους αγόρασαν το Xperia Tablet S πριν την απόσυρσή του, η εταιρεία προσφέρει ακόμα δωρεάν έλεγχο και επισκευή. Υπολογίζεται πως ο αριθμός των συσκευών που κυκλοφόρησαν προτού αναγνωριστεί το πρόβλημα ανέρχεται στις 100.000.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1154.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC