Έρχεται το Android 4.0 στα περισσότερα smartphones της Sony (Ericsson)

Έρχεται το Android 4.0 στα περισσότερα smartphones της Sony (Ericsson)

Η Sony ανακοίνωσε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει η έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich για μια σειρά από smartphones που κυκλοφορούν εδώ και καιρό στην αγορά. Η αρχή αναμένεται να γίνει με τα Xperia arc S, Xperia neo V και Xperia ray.

 

Τα τρία αυτά μοντέλα θα αρχίσουν να λαμβάνουν το πολυαναμενόμενο update στα μέσα Απριλίου. Αμέσως μετά, παίρνουν σειρά τα Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia Live with Walkman και Xperia active, με τη νέα έκδοση του λειτουργικού να αποστέλλεται μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Όσο για το νεότερο Xperia S, φαίνεται ότι το update θα έρθει κάποια στιγμή προς τα τέλη Ιουνίου.

 

Η είδηση αυτή γίνεται δεκτή με ανακούφιση από τους κατόχους smartphones με την υπογραφή της Sony Ericsson. Η πρόσφατη διάλυση της ιστορικής κοινοπραξίας έκανε αρκετούς να πιστεύουν ότι τα τελευταία smartphones της Sony Ericsson αφήνονται πλέον στη μοίρα τους, ευτυχώς όμως η Sony δείχνει για αυτά το ίδιο ενδιαφέρον που δείχνει και για τις νέες συσκευές της.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC