Έρχεται το Google Drive

Έρχεται το Google Drive
 

Μπορεί η Google να έκανε μια πολύ δυναμική είσοδο στο χώρο των social media δημιουργώντας το Google+ αλλά μέχρι τώρα η εταιρεία έδειχνε να απέχει από τον τομέα του cloud. Όλοι βέβαια ακούγαμε για το επερχόμενο Google Drive αλλά φαινόταν ότι επρόκειτο περισσότερο για φήμη παρά για κάτι χειροπιαστό. Παρόλα αυτά ήταν σαφές η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ έξω από ένα τόσο σημαντικό πεδίο.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο παρέχοντας μάλιστα 5GB δωρεάν χώρου. Πολύ πιο σημαντική βέβαια θα είναι η σύνδεση του Google Drive με το Google Docs. Όπως αναφέρεται μάλιστα, η εφαρμογή του Google Docs για το Android να μετονομαστεί σε Google Drive.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η ενσωμάτωση του στο Google+ όπως άλλωστε και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας. Μένει μόνο να δούμε με ποιον ακριβώς τρόπο θα γίνει αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC