Έρχεται το Wii U

Έρχεται το Wii U
 
Τη διάθεση της νέας  παιχνιδομηχανής Wii U, η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Nintendo.

Η κυκλοφορία της νέας κονσόλας αποτελεί κρίσιμο στάδιο για την εταιρεία, με την ελπίδα η καινούρια συσκευή να ανταπεξέλθει σθεναρά στις προσδοκίες του κοινού και να υπερτερήσει του ανταγωνισμού και της αυξανόμενης χρήσης των τηλεφώνων ως κινητών παιχνιδομηχανών.

Το Wii U, σημειώνει το ΑΜΠΕ, αποτελεί τον διάδοχο του δημοφιλούς Wii, το οποίο κυκλοφόρησε στις αγορές το 2006.

Η διάθεση της νέας συσκευής θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, στην τιμή των 299 δολαρίων (περίπου 230 ευρώ) για την απλή έκδοση και στην τιμή των 349 δολαρίων (περίπου 270 ευρώ) για την έκδοση με τη διπλή οθόνη. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Νοεμβρίου και στην Ιαπωνία στις 8 Δεκεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC