Έρχεται το Woodstock

Έρχεται το Woodstock
 

Μια νέα υπηρεσία που στόχο θα έχει να πάρει τη θέση του Zune αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Microsoft. Πρόκειται για το Woodstock το οποίο θα επιτρέπει το streaming μουσικής στα Windows 8, Xbox 360, iOS και Android, θα έχει λειτουργίες αντίστοιχες με το iTunes Match ενώ λογικά θα ενσωματωθεί και στο Facebook.

Η επίσημη ανακοίνωση του Woodstock εκτιμάται ότι θα γίνει τον Ιούνιο που μας έρχεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3 αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και εμπορικά διαθέσιμη από τόσο νωρίς. Πιθανότατα δηλαδή να μπορούν οι χρήστες να την χρησιμοποιήσουν αρκετά αργότερα καθώς λέγεται ότι η κανονική της λειτουργία μάλλον θα συμπέσει με την κυκλοφορία των Windows 8, τον Οκτώβριο.

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για τα Windows Phone. Αν και όλοι υποθέτουν ότι το Woodstock θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους κατόχους των συσκευών με το συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό. Πάντως θεωρείται εξαιρετικά απίθανο η Microsoft να μην τους δώσει πρόσβαση στην υπηρεσία. στους χρήστες του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC