Ταξιδέψτε διαδικτυακά με τη Google

Ταξιδέψτε διαδικτυακά με τη Google
 
Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν συνήθως το πρώτο θύμα σε περιόδους οικονομικής δυσχέρειας, αλλά η Google προσφέρει τώρα ένα μοναδικό τρόπο να περιηγηθείτε στα ομορφότερα μέρη του κόσμου, χωρίς να κουνηθείτε από τον υπολογιστή σας.

Ο γίγαντας της αναζήτησης προσφέρει περισσότερα από 15.000 δωρεάν «photo tours», τα οποία δημιουργούν ένα εντυπωσιακό 3D σκηνικό, από τις φωτογραφίες τουριστών που έχουν ανεβεί στην διαδικτυακή υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών της Google, Picasa.

Με λίγα λόγια (και λίγα κλικ), μπορείτε να περιηγηθείτε στη Φοντάνα ντι Τρέβι της Ρώμης, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου της Βενετίας, στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι των ΗΠΑ και άλλα πολλά.

«Τα νέα «photo tours» από την Google είναι προσβάσιμα μέσω της υπηρεσίας Google Maps. Προσφέρουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα διαδικτυακό ταξίδι και να απολαύσουν τοπία, τα οποία ίσως δεν έχουν ποτέ τη δυνατότητα να επισκεφθούν», δήλωσε η εταιρία στο επίσημο blog των Google Maps.

«Όταν βρίσκεστε στο Google Maps και ψάχνετε μια τοποθεσία, για παράδειγμα τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τα αποτελέσματα στον αριστερό πίνακα θα σας υποδείξουν εάν υπάρχει διαθέσιμη photo tour για το συγκεκριμένο μέρος. Πατήστε είτε τη μικρογραφία της εικόνας είτε το link για να ξεκινήσει η περιοδεία», συνεχίζει.

Να σημειώσουμε ότι η νέα υπηρεσία λειτουργεί μονάχα με τους περιηγητές Firefox, Chrome και Safari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC