Έρχεται τον Ιούνιο η νέα έκδοση των Windows 8

Έρχεται τον Ιούνιο η νέα έκδοση των Windows 8

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία, στελέχη της Microsoft ανακοίνωσαν ότι η έκδοση Release Preview των Windows 8 θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

 

Δε γνωρίζουμε ακόμη τι καινούριο φέρνει η Release Preview σε σχέση με την Consumer Preview που κυκλοφόρησε το Μάρτιο και κατά πάσα πιθανότητα δε θα μάθουμε πολλά μέχρι να διατεθεί η εν λόγω έκδοση. Είναι πάρα πολύ πιθανό, πάντως, να επεκτείνει τις λειτουργίες του Marketplace σε νέες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης παραμένει άγνωστη, ωστόσο η διάθεση της Release Preview στις αρχές Ιουνίου ενισχύει τα σενάρια που κάνουν λόγο για εμπορική διάθεση τον προσεχή Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 7.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC