Έρχονται πέντε νέα Google phones;

Έρχονται πέντε νέα Google phones;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από κάποια επίσημη πηγή, η Google σχεδιάζει να επεκτείνει τις συνεργασίες της σε ό,τι έχει να κάνει με τα λεγόμενα Google phones. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε πέντε νέες συσκευές μέσα στο 2012.

 

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη περί ψυχρών σχέσεων ανάμεσα στη Google και τη Samsung, η οποία έχει κατασκευάσει το Galaxy Nexus. Η διεύρυνση των συνεργασιών έχει δύο στόχους: αφ’ ενός να δώσει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, αφ’ ετέρου να καθησυχάσει τους κορυφαίους κατασκευαστές κινητών, οι οποίοι φοβούνται ότι η εξαγορά της Motorola Mobility μπορεί οδηγήσει σε προνομιακή μεταχείριση της τελευταίας.

 

Το ρεπορτάζ λέει ότι τα νέα Google phones θα κάνουν εμφάνισή τους το προσεχές φθινόπωρο και θα είναι οι πρώτες συσκευές με το λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Jelly Bean. Φυσικά, η Google αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση επ’ αυτού.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC