Πρόταση της Nvidia για cloud gaming

Πρόταση της Nvidia για cloud gaming
 

Για τους χρήστες που δεν έχουν ισχυρό υπολογιστή το cloud gaming είναι μια εξαιρετική λύση. Πρόκειται για κάτι λογικό άλλωστε αφού δίνει τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τους τελευταίους τίτλους σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί απλώς να αναπαραγάγει streaming video.

Η Nvidia βλέποντας τις προοπτικές που έχει ο τομέας αυτός θεώρησε ότι δεν θα ήταν σκόπιμο να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ανέπτυξε λοιπόν την τεχνολογία GeForce Grid, η οποία, σε συνεργασία με την υπηρεσία cloud gaming Gaikai, θα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα τόσο σε ότι αφορά την ποιότητας των γραφικών κάθε παιχνιδιού, όσο και του server latency.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το βασικό πρόβλημα στο cloud gaming είναι το lag καθώς αν η σύνδεση σου δεν είναι πραγματικά γρήγορη, ενίοτε αντιμετωπίζεις προβλήματα την ώρα του παιχνιδιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC