Ερχονται τα «έξυπνα» παγκάκια -Δείτε τι μπορούν να κάνουν [εικόνες]

Ερχονται τα «έξυπνα» παγκάκια -Δείτε τι μπορούν να κάνουν [εικόνες]

Συνήθως σε αυτά κάθεσαι για να ξαποστάσεις. Αυτή δεν είναι άλλωστε και η βασική χρησιμότητα που έχει ένα παγκάκι; Σε δρόμους, πάρκα και πλατείες θα δεις μονίμως αποσταμένους ανθρώπους να κάθονται και να διαβάζουν την εφημερίδα τους, να συζητούν ή απλώς να ρεμβάζουν.

Στη Βοστόνη, πολύ σύντομα, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράγματα με τα καινούργια «έξυπνα» παγκάκια. Τα Soofas όπως θα ονομάζονται τα νέα παγκάκια που θα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Βοστόνης, είναι παγκάκια τα οποία θα επιτρέπουν στους περαστικούς εκτός από το να κάτσουν να ξεκουραστούν, να φορτίζουν το κινητό τους, μιας και θα έχουν ηλιακά πάνελ για να συλλέγουν ηλιακή ενέργεια, ενώ παράλληλα θα τους επιτρέπει να συνδέονται ασύρματα στο διαδίκτυο.

Η δήμαρχος της Βοστόνης μάλιστα δήλωσε ότι αφού τα κινητά δεν είναι μόνο για να παίρνουν τηλέφωνο, γιατί τα παγκάκια να είναι μόνο για να κάθεται κάποιος;

soofa-boston-mit-bench_fe 790705171067568049

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC