Εσύ πώς χρησιμοποιείς το iPad;

Εσύ πώς χρησιμοποιείς το iPad;
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημοτικότητα του iPad έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια. Το 2010, περίπου 11,5 εκατ. χρήστες ήταν ιδιοκτήτες της συσκευής, ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τα 53,2 εκατομμύρια. Μάλιστα, το iPad κατέχει το 65% της πίτας της συγκεκριμένης αγοράς.

Με αφορμή την αξιοσημείωτη επιτυχία της Apple, η ομάδα Infographic Labs έφτιαξε ένα γράφημα στο οποίο παρουσιάζει κάποια στατιστικά της δημοφιλούς ταμπλέτας. Μέχρι σήμερα, η συσκευή παραμένει περισσότερο δημοφιλής στους άντρες (66%) με τις ηλικίες 25-36 να βρίσκονται πρώτοι στην ηλικιακή κατάταξη.

Όσον αφορά το τι αρέσει στους χρήστες να κάνουν με το iPad, το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθεί ο έλεγχος των email με 54% και η κοινωνική δικτύωση (39%).

Σχετικά με το μέρος στο οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι τις συσκευές τους, περίπου το 70% των χρηστών παίζει με το iPad, την ώρα που βλέπει τηλεόραση, ενώ το 57% πιάνει… το iPad όταν βρίσκεται στο κρεβάτι. Επίσης, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά το μεγάλο ποσοστό που χρησιμοποιεί την ταμπλέτα του στην… τουαλέτα (25%).

Δείτε το infographic…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_991.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC