Δημιουργήστε λεύκωμα με την «ζωή» σας στο Facebook

Δημιουργήστε λεύκωμα με την «ζωή» σας στο Facebook
 
Πριν από αρκετά χρόνια, η Hewlett-Packard είχε αγοράσει την υπηρεσία photo sharing Snapfish, με την οποία μπορούσατε να εκτυπώνετε τος φωτογραφίες σας και να τις αποστέλλετε στους φίλους σας μέσω διαδικτύου. Πρόσφατα η Snapfish ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία η οποία σας επιτρέπει να μετατρέψετε το προφίλ σας στο Facebook, και πιο συγκεκριμένα το Timeline, σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα.

Το SocialPics Book αναλαμβάνει να αναλύσει το προφίλ σας και να αναδείξει τα σημαντικότερα δεδομένα σας, επιλέγοντας posts, σχόλια, events και βέβαια φωτογραφίες που έχετε αναρτήσει στο κοινωνικό δίκτυο. Στη συνέχεια επιλέγει τα δημοφιλέστερα από αυτά και τα μετατρέπει σε ένα βιβλίο 20 σελίδων.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την χρονική περίοδο που θα αναλύσει το SocialPic, ενώ το κόστος εκτύπωσης είναι 16 ευρώ για μαλακό εξώφυλλο και 23 ευρώ για σκληρό. Για να προωθήσει την υπηρεσία μάλιστα η HP συνεργάστηκε με celebrities, όπως τον κωμικό Chris Hardwidk και την ηθοποιό Melissa Joan Hart, προκειμένου να μοιραστούν την κοινωνική ζωή τους μέσω του SocialPic.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε beta μορφή στο socialpicsbook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC