Ετοιμάζει η Apple τον αντίπαλο του Project Glass;

Ετοιμάζει η Apple τον αντίπαλο του Project Glass;
 

Αν ανυπομονείτε για το iPhone 5, καλό είναι να θυμάστε ότι σε λίγο καιρό smartphones και tablets θα θεωρούνται «ξεπερασμένη τεχνολογία». Ο λόγος γι’ αυτό είναι φυσικά το Project Glass. Το project της Google με τα γυαλιά που θα έχουν όλες τις λειτουργίες ενός smartphone και ακόμη περισσότερες.

H Apple το έχει κατανοήσει βέβαια αυτό οπότε δύσκολα θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως έγινε λοιπόν γνωστό κατοχύρωσε μια πατέντα για κάτι αντίστοιχο με το Project Glass. Το αν πράγματι θα μπορεί να συγκριθεί με τα γυαλιά της βέβαια, είναι κάτι αμφίβολο.

Ήδη η Google είναι πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον το βασικό πλεονέκτημα της δικής της πρότασης δεν θα είναι μόνο η τεχνολογική υπεροχή αλλά η σύνδεση της με το Google+. Την πλατφόρμα της στα social media δηλαδή η οποία βέβαια έχει εκπληκτικές δυνατότητες.
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_106.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC