Θα δούμε φωτογραφικές μηχανές με Android;

Θα δούμε φωτογραφικές μηχανές με Android;
 

Μέχρι τώρα όλες οι ψηφιακές μηχανές είχαν εγκατεστημένο το δικό τους λειτουργικό. Με την ανάπτυξη όμως του Android, αυτό πιθανότατα να αλλάξει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό για τις συσκευές της. Άλλωστε ήδη το Android χρησιμοποιείται από τις φορητές συσκευές καλύπτοντας πλήρως το φωτογραφικό κομμάτι. Με την ανάγκη που υπάρχει για σύνδεση των φωτογραφικών μηχανών με το Internet και τον αυτόματο διαμοιρασμό των φωτογραφικών μηχανών στα social media, η χρήση του Android οπωσδήποτε αποτελεί μονόδρομο.

Αυτό που δεν είναι γνωστό βέβαια είναι πότε θα γίνει η μετάβαση. Δεδομένου όμως ότι ήδη η Sony έχει κυκλοφορήσει Walkman με εγκατεστημένο το Android, η χρήση του στο χώρο της φωτογραφίας σίγουρα δεν θα αργήσει πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC