Έτοιμη να μπει στον χώρο του hardware η Valve Software

Έτοιμη να μπει στον χώρο του hardware η Valve Software
 
Η Valve, γνωστή για την δημιουργία παιχνιδιών όπως το Half-Life και το Counter-Strike πρόκειται σύντομα να ασχοληθεί με το hardware. Σύμφωνα με αγγελία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο αναζητεί υποψηφίους για την θέση του industrial designer, ή αλλιώς βιομηχανικού σχεδιαστή, θέση η οποία αναφέρεται στην αισθητική και εργονομική βελτίωση προϊόντων hardware.

Η περιγραφή της αγγελίας αναφέρει πως η εταιρεία αναζητεί ένα άτομο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της να «καθορίσει νέες εμπειρίες μέσω hardware αλλά και software.» Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα σχέδια της εταιρείας αλλά πολύ πιθανόν να έχουν άμεση σχέση με δηλώσεις της πριν από λίγο καιρό, όπου είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της για τα τωρινά δεδομένα στον χώρο του hardware. Είχε μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ακόμα και βασικές μορφές εισαγωγής δεδομένων, όπως το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν έχουν αλλάξει μέσα σε τόσα χρόνια.»

Στις αρχές του καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες για τον επικείμενο και σχεδιασμό μιας παιχνιδομηχανής από την Αμερικάνικη εταιρεία, το SteamBox το οποίο μάλιστα για κάποιο διάστημα πιθανολογούταν πως θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Apple. Η ίδια η Valve είχε τότε διαψεύσει, τουλάχιστον για εκείνη την περίοδο, την ύπαρξη ενός τέτοιου project, η αναζήτηση ενός βιομηχανικού σχεδιαστή όμως ίσως να σηματοδοτεί την επανέναρξη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC