Νokia και Microsoft παρουσιάζουν τις συσκευές τους

Νokia και Microsoft παρουσιάζουν τις συσκευές τους
 
Η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων, Nokia, σε συνεργασία με τη Microsoft, πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα δύο νέα «έξυπνα κινητά», στην προσπάθειά της να ανταγωνιστεί σθεναρά την Apple, την Samsung και την Google.

Οι δύο εταιρείες αναμένεται να παρουσιάσουν, την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, τις νέες συσκευές, η οποίες ανήκουν στη σειρά Lumia της Nokia, και έχουν ως στόχο να τονώσουν τον ανταγωνισμό με τις άλλες εταιρείες.

Το Lumia 920 και το μικρότερο Lumia 820 θα ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Phone της Microsoft, το οποίο η εταιρεία ευελπιστεί ότι θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού.΄

Φωτογραφίες των δύο μοντέλων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτουν μεγάλες ομοιότητες με προηγούμενες συσκευές της Nokia που ενσωμάτωναν τα Windows Phone. Όπως υποστηρίζουν οι αναλυτές, αν τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα δεν τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών, η Nokia θα βρεθεί σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση και η Microsoft θα δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα στην προσπάθειά της να ανακτήσει τη θέση της στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC